Overhemden van Ledûb zijn de trendsetters uit onze collectie. Ledûb maakt geen overhemden, het maakt kunstwerken, zo claimt het bedrijf zelf en ergens klopt dat ook wel. Gelukkig heeft Ledûb dus echt wel een overhemd in z’n collectie voor elke man, dankzij de vele verschillende pasvormen. Dankzij de verschillende mouwlengtes kun je de hemden van Ledûb evengoed in de zomer als de winter dragen en de mooie designs maken de hemden ook geschikt voor elke gelegenheid. Bijzonder is de erg gedetailleerde afwerking van de hemden en shirts van Ledûb, waardoor elk hemd ook echt uniek is.

 

Ledûb overhemden hebben een echte fanclub

Ledûb is een merk dat op een trouwe schare fans kan rekenen. Veel klanten zweren bij Ledûb omdat het merk een eigentijdse koers volgt en steeds weer bijzonder mooie creaties aflevert. De slogan dat “elk overhemd een kunstwerk moet zijn” is dus zeker niet gelogen. De shirts van Ledûb stralen dan ook vakmanschap uit, gebaseerd op een jarenlange ervaring en een oog voor kennis en creativiteit. Dat maakt Ledûb zo uniek, ze hebben een onnavolgbare stijl. Bovendien wilt Ledûb dat elke man, hoe oud of jong die ook is, een passend hemd van het merk kan vinden. Dat leidde tot een uitgebreide en erg diverse collectie.

 

Welke pasvorm voor jouw Ledûb overhemd?

Met de vier pasvormen die Ledûb produceert kun je zeker een pasvorm vinden die bij je lichaamsbouw past. Wie graag een ruime en loszittende pasvorm heeft kan zo kiezen voor de regular fit, voor wie het iets strakker mag zitten is er de tailored of de slim fit en met de ultraslim fit kun je een stoere borstkas helemaal goed in de verf zetten. Welke pasvorm je ook kiest, een Ledûb overhemd daar voel je je goed in!

 

Bijzondere boorden

Ooit werd Ledûb opgericht door een zekere Sjef van Winkel (zie handelsgids). Diens motivatie om met het produceren van hemden te beginnen was simpel: hij vond dat hemden betere boorden moesten krijgen. Die oorspronkelijke motivatie straalt ook vandaag nog door in het merk Ledûb. Ledûb is dé boordenspecialist en het merk heeft enorm veel bijgedragen aan de innovaties op dat gebied. De boorden van Ledûb overhemden zijn dan ook onverslijtbaar, na tientallen wasbeurten zien ze er nog zo goed als nieuw uit. Elk overhemd van Ledûb is verkrijgbaar in vijf verschillende uitvoeringen, telkens met een andere boord. Met een wide spread boord kan je de strakke casual of zakelijke look breiken, een klassiekere boord is natuurlijk de semispread en ook vlinderboorden of button down boorden zijn steeds verkrijgbaar. Die laatste twee zijn natuurlijk geschikt als je een smoking gaat dragen.

 

Ledûb is de overhemdenspecialist

Ooit ontstond het merk Ledûb als Winkel Fashion, een bedrijf gevestigd in het Brabantse dorpje Budel. De merknaam Ledûb komt uiteraard van de naam van dit dorpje en het bedrijf is er nog steeds gevestigd. Ledùub heeft het z’n missie gemaakt om mooie en verzorgde herenmode op de markt te brengen. Alle kledij van Ledûb voelt steeds lekker en comfortabel aan maar het bekendst werd de fabrikant toch omwille van z’n overhemden. Bekijk ze allemaal op de site van overhemdencom.