Terwijl u iedere dag in de IT werkzaamheden van uw bedrijf duikt om met nieuwe ontwikkelingen en oplossingen te komen, gaan de activiteiten ook bij uw afwezigheid door. 24 uur per dag staan worden nieuwe updates geïnstalleerd. Om deze updates goed in de gaten te kunnen houden en niet voor onverwachte issues te komen staan, maakt u gebruik van PIM+ IT monitoring, een compleet pakket met diverse onderdelen passend bij uw IT werkzaamheden. Meer weten over de IT monitoring? Daarover leest u in deze blog.

 

Dag en nacht op de hoogte met IT monitoring

De PIM+ IT monitoring is een software die u installeert op uw IT netwerk met het doel de werkzaamheden en updates voortdurend te monitoren. U kunt erop vertrouwen dat de software het werk voor u doet en alle factoren vakkundig afgaat op nieuwe gebeurtenissen en mogelijke storingen. En is er sprake van een storing die een impact heeft op de bedrijfswerkzaamheden, dan wilt u die zo snel mogelijk oplossen. Door de adequate en snelle werking van de IT monitoring, bent u op tijd bij de issues en kunt u de risico’s minimaliseren.

 

U activeert de IT monitoring die dag en nacht ingeschakeld is en met de juiste instellingen zorgt u dat u de meldingen ontvangt die u nodig heeft. U wordt dan alleen gewaarschuwd bij belangrijke issues die direct om actie vragen. Op een overzichtelijke en eenvoudige manier bent u altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in het IT netwerk en kunt u adequaat reageren op onvoorziene omstandigheden.

 

De softwareonderdelen in de IT monitoring

In de PIM+ IT monitoring vindt u diverse softwareonderdelen die u naar wens kunt gebruiken voor uw bedrijf. Heeft u een onderdeel niet nodig, dan laat u die eerst liggen. Het softwarepakket bevat de volgende monitoringonderdelen:

 

  • De netwerk monitoring, deze gebruikt u om het volledige netwerk in kaart te brengen en altijd grip te houden op de IT gebeurtenissen in uw omgeving.
  • Met dashboarding bepaalt u op welke manier u uw digitale netwerk toont. Zo heeft u een helder overzicht met alle relevante informatie.
  • Om het verloop over de dag of week in één overzicht te krijgen, monitort u de datagegevens in een graph. Per software-onderdeel ziet u de stabiele voortang en vallen afwijkingen direct op.
  • Met meerdere vestigingen verspreid over heel Nederland kunt u maps gebruiken voor een duidelijk overzicht van de datagegevens per locatie.
  • De IT monitoring in een specifieke afdeling activeren? Met networking kunt u heel gericht de datagegevens in één overzicht zetten. Alle gegevens per week, dag of uur vertellen u precies hoe de IT monitoring op de afdeling verloopt.

 

De IT monitoring op uw netwerksysteem installeren?

Wilt u voortaan zorgeloos uw IT werkzaamheden uitvoeren en tijdens en na het werk vertrouwen op de PIM+ IT monitoring? Laat deze installeren op uw netwerksysteem en maak effectief gebruik van de diverse softwareonderdelen. Met het activeren van de IT monitoring hoeft u voortaan niet meer zelf te zoeken naar mogelijke issues en wordt u automatisch geïnformeerd bij onverwachte situaties