Bijna iedereen heeft tegenwoordig een computer in huis. Helaas is er nog een deel van de Nederlanders die toch nog moeite hebben met computeren. Natuurlijk heeft generatie z hier geen enkele moeite mee, maar een deel van de senioren vinden het lastig om de wegwijs te vinden op de computer. Goed omgaan met de computer kan veel tijd en frustratie besparen, daarom zijn er computercursussen voor degene die hier nog moeite bij ondervinden.

 

Computertraining op elk niveau

Door heel Nederland worden er computertrainingen verzorgd. Deze trainingen kunnen zowel gericht zijn aan beginners als aan gevorderden. Je kunt denken aan een training Word, Excel of Powerpoint, maar ook aan een training om de basisvaardigheden op de PC te leren kennen. Geheel afhankelijk van de computertraining die bij jouw wensen past. Heb je dus pas net een computer en wil je leren hoe je deze kunt bedienen? Of wil je je juist professionaliseren door alles te leren van het Microsoft Office pakker? Voor elk niveau en voor elke wens is er wel een cursus. Er kan vaak gekozen worden voor een individuele traning of een klassikale training.

 

Inhoud van de training

Per training is de inhoud natuurlijk verschillend. Bij Fabius Opleidingen zijn de meeste trainingen te volgen op twee verschillende dagdelen. In de ochtend, van 9:00 tot 12:00 uur, of in de middag, van 13:00 tot 16:00 uur. Het is ook mogelijk om meerdere dagdelen per week een training te volgen, hierdoor verkort je de duur van je cursus. De computertraining bestaat uit 6 klassikale lessen en daarnaast evenveel huiswerk. Wanneer je ervoor kiest om meerdere dagdelen per week lessen te volgen ben je sneller klaar, maar houdt er wel rekening mee dat je per dagdeel les ook een dagdeel huiswerk hebt. Kijk voor meer informatie en de kosten op de website van Fabius Opleidingen.