Tegenwoordig heb je hulp nodig om je pc veilig te houden. Het beste manier om dit te doen is door een antivirus te downloaden. Kaspersky is een antivirus die je de bescherming geeft die je nodig hebt. Enkele voordelen van Kaspersky:

 

  1. Het beschermt je tegen virussen, malware en andere internet bedreigingen.

Het eerste wat je van een antivirus verwacht is dat het je beschermt tegen virussen en malware die je pc kunnen infecteren. Ze werken met bekroonde beveiligingstechnologieën die de nieuwste bedreigingen kunnen signaleren en tegenhouden. Alle websites die je wilt bezoeken worden geverifieerd en het scant je besturingssysteem op gerelateerde kwetsbaarheren.

 

  1. Identiteits- en gegevensbescherming

Het houdt hackers tegen en gebruikt wachtwoordbeheer en krachtige beveiliging technologieën om je identiteit te beschermen. Al je gegevens worden in een opslagruimte geplaatst en beschermt met een wachtwoord. Je kunt met een gerust hart financiële transacties doen. Ook worden alle gegevens van je in back-ups geplaatst zodat je ze niet verliest.

 

  1. Heeft geen slechte invloed op pc prestaties

Het neemt weinig plaats in je computer en werkt zodanig dat je het niet zal merken wanneer je op je computer bezig bent. Het werkt op de achtergrond en houdt je computer in goede conditie.

  1. Bescherming voor meerdere pc’s.

Je krijgt een gratis Kaspersky account waarmee je online de bescherming van verschillende pc’s kunt beheren. En ook nog vanuit 1 computer. Dit doet het dankzij de Home Network Control waarmee je vanuit 1 pc scans kan opstarten, back-ups kunt maken en updates kunt installeren.

 

Meer tips: www.vergelijkvirusscanner.nl