De wereld van vandaag kan niet meer zonder internet en technologie. Er gaan steeds minder brieven op de post, omdat alles via het mobieltje op de laptop gaat. Enige handigheid met deze technologie is dan ook erg handig. Door het drukke leven van vandaag is het enorm belangrijk om efficiënt te werken. Een office 365 training is een van de voorbeelden die deze efficiëntie mogelijk maken. Office 365 is erg belangrijk in het dagelijks leven geworden. Je maakt je brieven in Word, gebruikt Excel voor dat handige overzicht en nog veel meer. Iedereen kent de systemen, maar bijna niemand weet hoe je deze het best kunt gebruiken zodat de workflow zo optimaal mogelijk is. Bijna de hele dag zitten we achter de computer en handigheid in de gebruikte systemen zorgt er dan ook voor dat je een stuk sneller werkt en eerder tijd over hebt om leuke dingen te doen! Een cursus office 365 helpt daar dus bij. Tijdens zo’n cursus leer je alle ins en outs waardoor je nog nooit zo snel gewerkt hebt in deze systemen. Tijd is geld en tijdsbesparing dus ook!

Een office 365 training van Master-it is bestemd voor gevorderde gebruikers zoals systeem- en netwerkbeheerders. De training wordt dan ook gegeven door gecertificeerde Microsoft trainers. Dit zijn één van de meest ervaren personen op het gebied van onder andere office 365! Doordat Master-it de potentie van jou zo groot mogelijk wilt maken, hebben ze een vorm van Active Learning ontwikkeld. Hierbij leer je wanneer en waar je zelf wilt. Wat jou het beste uitkomt op basis van jou leertempo. Een flexibele training dus op een van de volgende locaties verspreid door Nederland: Rotterdam, Utrecht of Eindhoven.

Office 365 training is dus een investering voor iedereen waarbij efficiëntie verhoogt en meer uit je dag haalt en nog meer voor je baas kan betekenen dan dat je nu al bent. Succes met leren!